Ingrediënten:
1 liter Runder Bouillon
4 El soja saus
4 teentjes Knoflook
1.5 cm Gember
1 bos Paksoi
200 gram Taugé
200 gram Shitake
400 gram Rundvlees
4 gekookte Eieren
2 pakjes Ramen
Bereiding:
Verwarm de runderbouillon en voeg hier de sojasaus aan toe.
Kook hier de Ramen in volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snij de knoflook en de gember fijn en fruit deze aan in een beetje olie.
Zodra deze glazig worden voeg dan het rundvlees toe en bak dit kort door.
Wok nu in dezelfde pan de Shitake en kook de eieren ruim 7 minuten.
Pak een paar mooie kommen en vul deze met de gesneden paksoi, shitake, taugé en
rundvlees, en schud de bouillon hierover.
Garneer deze af met een eitje en gebakken uitjes.
Eet smakelijk!!!!