Thaise Kokos Soep

Ingrediënten

2 blikken Kokosmelk
2 eetlepels rode (Thaise) Curry pasta
2 liter Kippenbouillon
250 gram fijn gesneden witte Champignons
1 zak Thaise Roerbakgroenten
2 stengels Lemon gras
3 eetlepels fijngehakte Koriander

Bereiding:

Doe de eerste 6 ingrediënten in de Slow Cooker, meng ze goed door elkaar.
Doe de deksel erop en laat de Slow Cooker zijn werk doen voor 4 uur op “LOW”.
Kook ondertussen een kipfilet, maak hier reepjes van en bak ze daarna volgens recept.
Haal na 4 uur de stengels Lemongras uit de soep en snij de koriander fijn.

Doe de kipfilet onder in de soepkom en schenk de soep er bovenop.
Eet smaklijk!!!

Dit bericht is gepost in Soepen. Bookmark de link.

Geef een reactie

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden.
More info
Deprecated: Functie get_page_by_title is sinds versie 6.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan WP_Query. in /home/probsoep/domains/probeermijnsoep.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Accept