Ingrediënten
2 Paprika’s
4 Tomaten
1 Courgette
1500 ml Groenten bouillon
1 Ui
2 tl Paprikapoeder
½ tl Rozemarijn
snuf Peper
125 ml Kokos melk
Verse Peterselie voor garnering
1 el Olijfolie
Bereiding
Maak de paprika’s schoon en snijd in stukken.
Snijd ook de courgette in stukjes en de tomaat in achten.
Verhit de olijfolie in een pan.
Snipper de ui en bak deze glazig in de olijfolie.
Voeg de paprika toe aan de ui en bak deze mee.
Voeg daarna de courgette en 2 min later de tomaat toe.
Bestrooi de groenten met paprikapoeder en rozemarijn.
Voeg de Groenten bouillon en de kokosmelk toe
en laat de groenten 15 min zachtjes pruttelen.
Mix de soep daarna met de staafmixer fijn.
Schep de soep in kommen en serveer met wat fijngehakte peterselie
en een lekker stukje vers brood met kruidenboter.
Eet smakelijk!!!