Ingrediënten:
500 gram Flesh pompoen
300 gram Rode aardappel
100 gram Uien
250 gram Paprika
2 teentjes Knoflook
1 tl Gember poeder
1 tl Cayenne poeder
1 el Kurkuma
1,5 liter Kippenbouillon
400 ml Kokosmelk
25 gram Boter
Bereiding:
Doe de boter in een pan en verhit deze.
Doe de ui erbij en fruit deze goed aan.
Zet ondertussen de kippenbouillon op een laag vuur.
Dan kunnen de rode aardappel, paprika en de flesh pompoen en de kruiden erbij
en bak deze een minuut of tien totdat de rode aardappel, paprika
en pompoen goed gaar zijn.
Doe alles in de bouillon en ook de kokosmelk mag er nu bij
en laat dit nog 15 minuten door koken.
Pak nu de staafmixer en maak de soep lekker glad.
Doe de soep in een mooi bord garneer af met een lente uitje
en serveer met een lekker stukje brood.
Eet smakelijk!!!