Tomaten Soep met Pasta Parmezaanse Kaas en Mozzarella

Ingrediënten:

1 eetlepel olijfolie
1 grote ui, gesneden
3 knoflooktenen, geperst
3 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel chili vlokken
1 blik tomatenblokjes
1,5 liter kippenbouillon
400 gram pasta bijvoorbeeld Penne
3 kipfilet in blokjes
100 gram Mozzarella
100 gram Parmezaanse kaas
1 eetlepel verse peterselie
1 tl Oregano
1 bosje Basilicum

Bereiding:

Begin zoals altijd met het aan fruiten van de uien en knoflook in een beetje olijfolie.
Voeg hierbij de chili vlokken en de tomatenpuree en bak deze even mee.
Nu kun je de kippenbouillon en het blik tomatenblokjes (of verse tomaten) en
de rest van de kruiden toevoegen, laat deze een 15 minuten doorkoken
en voeg dan de pasta toe.
Kook ondertussen de kipfilet blokjes 25 minuten en voeg deze aan de soep toe
zodra de pasta goed zijn.
Snij de Mozzarella in blokjes en voeg deze toe en rasp 100 gram
Parmezaanse kaas.

Doe de soep in kommen en doe het rasp over de soep en top af
met een paar basilicum blaadjes.

Dit bericht is gepost in Soepen. Bookmark de link.

Geef een reactie

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden.
More info
Deprecated: Functie get_page_by_title is sinds versie 6.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan WP_Query. in /home/probsoep/domains/probeermijnsoep.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Accept