Ingrediënten
- 150 gram Chinese mie
- 1 Ui
- 2 teentjes Knoflook
- 3 el Plantaardig olie
- 300 gr Varkenslapjes in blokjes
- 1,5 liter Groentebouillon
- 3 Lente-uitjes fijngesnipperd
- 1 bosje Bladselderij
- 1 klein bakje Taugé
- 1 zakje gebakken uitjes
Bereiding:
Fruit de ui en knoflook tot de ui glazig is en schep dan het vlees erdoor.
Bak dit kort en voeg er 2 theelepels witte peper aan toe.
Giet de groentebouillon erbij en breng dit aan de kook
Doe de prei en bladselderij erbij.
En laat dit daarna nog een 5 minuten op laag vuur door koken.
Bereid ondertussen de Mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel
deze af met koud water.
Ook kun je vast een omelet bakken en hier dunne reepjes van snijden voor de garnering.
Verdeel de Mie over de soepkommen
en schenk hier de groentebouillon vlees en groenten erover.
Garneer af met de taugé, omelet en gebakken uitjes.
Eet smakelijk!!!