Ingrediënten:
- 150 gram Bruine basterd suiker
- 250 ml tomaten passata
- 2 el honing
- 3 el Rode wijn azijn
- 1,5 el Worcestersaus
- 2 tl Mosterdpoeder
- 1,5 tl Gerookte paprikapoeder
- 1,5 tl Zout
- 1,5 tl Vers gemalen zwarte peper
- 0,5 tl knoflookpoeder
- 0,5 tl Uienpoeder
- 0,5 tl Chilipoeder
- Maizena
Bereiding:
Het is een hele simpele bereiding,
je doet alle ingrediënten behalve de maizena in een pannetje op middelhoog vuur
en brengt dit rustig aan de kook.
Daarna op laag vuur laten inkoken totdat je de gewenste dikte van de saus hebt bereikt.
Mocht je saus nog aan de dunne kant zijn kun je hem aandikken met maizena,
maar doe dit met kleine beetjes want een te dikke saus is zeker niet lekker.
Eet smakelijk!!!