Ingredienten:
- 1 Middelgrote ui
- 2 Teentjes knoflook
- 400 gram aardappelpartjes
- 2 middelgrote Wortels
- 2 el olijfolie
- 4 el Gerookte paprika
- 1 blikje tomatenpuree (klein)
- 1 Prei
- 600 gr Rundvlees
- 1 Blikje blokjes tomaten (à 400 ml)
- 2 liter Groentebouillon
- 1 el Oregano
- Zout peper naar smaak
Bereiding:
Schil de ui en snijd in blokjes, Pel knoflook en hak ze fijn.
Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden.
Wortelen schillen en snijden.
Prei wassen en snij in fijne ringen.
Verhit de olie in een grote pan en bak het rundvlees rondom bruin.
Doe de ui blokjes, knoflook, aardappelen en tomatenpuree in de pan en bak ze ongeveer 3 minuten mee.
Voeg tomaten,oregano, paprika en bouillon toe en laat ongeveer 15 minuten op middelhoog vuur sudderen.
Voeg na ongeveer 15 minuten de wortelschijfjes toe en kook ongeveer 10 minuten.
Voeg de prei toe en laat ongeveer 10 minuten sudderen.
Zout, peper, en suiker naar smaak toevoegen.
Was de peterselie, en hak ze fijn en voeg toe en serveren!!!!