Tomaten Bouillon

Ingrediënten:
  • 3 el Olijfolie
  • 2 Sjalotten (gesnipperd)
  • 2 Tenen knoflook
  • 1 Bakje Roma tomaten in stukjes (1000 gram)
  • 2 Laurierblaadjes
  • 2 Groentebouillonblokjes (gebruik hiervoor natriumarme blokjes)
  • 2 liter water
Bereiding: Verhit de olie in een soeppan en fruit de sjalot op laag vuur 5 min. Voeg de knoflook toe en fruit deze 1 minuut mee. Voeg de Roma tomaten en de laurierblaadjes toe en laat op laag vuur 10 minuten garen. Voeg 2 l water toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat dit op laag vuur 30 minuten inkoken. Pureer de bouillon met de staafmixer zo glad mogelijk en schenk door een zeef. Eet smakelijk!!!

Geef een reactie

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden.
More info
Deprecated: Functie get_page_by_title is sinds versie 6.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan WP_Query. in /home/probsoep/domains/probeermijnsoep.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Accept