Yoghurt Soep – Yogurt Corbasi

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel margarine
  • 1 halve beker bulgur
  • 1 halve ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 beker gekookt water
  • 1 eigeel
  • 1 beker yoghurt
  • 1 eetlepel meel
  • 1 halve beker koude water
  • 1 theelepel munt
  • 1 theelepel paprikavlokken
  • 1 halve eetlepel of 10 gram roomboter

Bereiding:

Doe de margarine in de pan samen met de ui en knoflook en laat dit samen braden.
Was de bulgur en laat het even staan zodat de vocht eruit kan.
Doe water in de pan en voeg daar de bulgur bij.
Mix in een apart bakje de eigeel, yoghurt en meel met elkaar.
Voeg er ook een halve beker koude water aan toe.
Roer dit goed.
Als het steeds te stevig wordt, voeg je er nog een klein beetje
koud water erbij zodat het wat losser wordt.
Voeg de bulgur al roerend toe aan het yoghurtmengsel.
De soep goed roeren totdat hij bijna kookt en dan het vuur laag zetten.
Pak een steelpan en doe daar de roomboter in.
Voeg daar de munt en de rode peper bij.
Roer dit een klein beetje door.
Blijf ook vooral in je soep roeren anders koekt ie aan de bodem vast.
Giet het mengsel over de soep heen.
Roer de soep nu nog 3 minuten.
Eet smakelijk!!!

Geef een reactie

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden.
More info
Deprecated: Functie get_page_by_title is sinds versie 6.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan WP_Query. in /home/probsoep/domains/probeermijnsoep.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Accept